dinsdag 2 maart 2010

Voorbeeld eigen kaart Solution Builder in Synergy Enterprise


Voorbeeld eigen kaart in de nieuwe Nobel bouwsteen Solution Builder

De Solution Builder is het nieuwste product van Nobel voor de webbased enterprise oplossing Synergy Enterprise. Het is een product waarmee zelf nieuwe entiteiten zijn aan te maken waarbij de gebruiker zelf kan instellen welke gegevens geregistreerd dienen te worden. Met de Solution Builder is het dus mogelijk om voor een marketing project compleet andere gegevens vast te leggen, dan voor een development opdracht of voor bijvoorbeeld een eigen CMDB kaart voor het registreren van alle computers.

Naast het aanmaken van eigen velden, kunnen ook eigen statussen, knoppen, lijsten en tabbladen worden gedefinieerd zodat je alle informatie op 1 plek inzichtelijk hebt.

EIGEN KAART

Met de Solution Builder kan je een eigen kaart samenstellen waarbij een aantal zaken het vermelden waard zijn:


(1) je kan eigen knoppen toevoegen die verwijzen naar Synergy pagina's of internetpagina's. Hierbij kan de code worden meegegeven met de pagina, zodat bij het aanmaken van een verzoek de code als is voorgevuld.
(2) De entiteiten worden aangemaakt als menu-optie in Synergy Enterprise en maken deel uit van de standaard menu-opties, ook na een update!
(3) Eigen tabbladen kunnen worden toegevoegd om specifieke entiteitgekoppelde informatie te tonen zoals documenten, verzoeken, medewerkers, artikelen of Reporting Services rapporten.

Onderstaand voorbeeld geeft weer hoe de inhoud van een tabblad kan worden ingesteld.














Ook bij een knop is het mogelijk. Onderstaand voorbeeld resulteert in een nieuwe knop waarmee een document kan worden aangemaakt waarbij het type vooraf is bepaald en de entiteitnummer en klant al is voorgevuld.







Geïnteresseerd? Meer van de Solution Builder wordt tijdens de Synergy Xperience getoond op 23 maart in 't Spant in Bussum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten